Klimaatcoalitie Noordwijk

⚠️ BELANGRIJK: voor deelname meld je aan op de website www.klimaatmars2021.nl/⚠️

Het moet en het kán anders! Maar een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Keer op keer kiest de overheid voor vervuilende bedrijven in plaats van groene alternatieven. Drie dagen voor de verkiezingen laten we daarom in heel Nederland het Klimaatalarm horen. Ook de Noordwijkse Klimaatcoalitie komt in actie op 14 maart. Samen met alle Noordwijkers staan we om 14u op het strand ter hoogte van strandopgang 21. Natuurlijk doen we dat veilig en houden we ons aan alle coronamaatregelen. Om 15:00 uur slaan we het Klimaatalarm, 1 minuut lang.

Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid, met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar. 

We roepen alle Noordwijkers op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef je organisatie op als partner. Samen maken we het Klimaatalarm ook in Noordwijk groot!