Klimaatcoalitie Gouda

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan  voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het  programma en ontdek hoe jij  vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livesteam kunt komen. 

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Gouda.

Locatie: de Markt, aanvang 14:30

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Wij maken ons grote zorgen. Om tijdens de coronacrisis veilig en effectief van ons te laten horen, wordt op meerdere locaties door heel Nederland op 14 maart 2021 om 15.00 uur een Klimaatalarm georganiseerd. Ook in Gouda.

In Gouda gaan wij letterlijk stilstaan op 14 maart 2021 vanaf 14.30 uur, waar we op 1.5 meter afstand van elkaar blijven. Dat doen we op de Markt in Gouda.
Om 15:00 worden de noodklokken geluid voor klimaatmaatregelen.

Het initiatief is genomen door de Werkgroep Duurzaamheid Gouda. Hierin werken diverse maatschappelijke organisaties samen: de Werkgroep ZIN van de Raad van Kerken, Fairtrade Gouda, IVN, Nivon Natuurvrienden Gouda en Grootouders voor het Klimaat. De deelnemende organisaties zorgen voor een groot spandoek. Maar je mag zelf natuurlijk ook borden maken waarop je je mening uitdraagt.

Het Covid-19 virus laat duidelijk zien dat snel en daadkrachtig handelen nodig is om een crisis te bestrijden. Vlak voor de landelijke verkiezingen willen we aan heel Nederland, de politieke partijen en het kabinet duidelijk maken dat we nu moeten kiezen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.klimaatmars2021.nl