Klimaatcoalitie Diemen

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het programma en ontdek hoe jij vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livestream kunt komen.

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Diemen

Datum: zondag 14 maart
Tijd: 14.00 – 15.00
Plaats: Voorplein Gemeentehuis Diemen

Inloop vanaf 13:45

Drie dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen slaan mensen van Groningen tot Maastricht luid en duidelijk het Klimaatalarm. Ook de Klimaatcoalitie van Diemen doet mee.

Minder vlees eten, vaker met de fiets, lokale producten kopen… We kunnen het nog zo goed doen met zijn allen, maar als de overheid en bedrijven niet voor mensen en het klimaat kiezen, blijft de klimaatcrisis bestaan. Daarom slaan we alarm in heel Nederland en ook in Diemen.

Dat doen we stilstaand, op 1,5 meter afstand van elkaar, met mondkapje op. We volgen de corona regels. Zo kunnen wij, op afstand en toch samen, massaal van ons laten horen. De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.

Podium programma: Inwonerspanel, politiek panel, diverse sprekers en live muziek door het “Real Time” duo Markus&Wolfgang. De presentatie is in handen van Michiel Hatenboer.

Om 15.00 uur hebben we een lawaaiminuut. Neem daarvoor je pannendeksels, kookwekkers, kleppers mee. Mondkapjes moeten opblijven, dus geen geschreeuw, toeters of fluitjes..

We organiseren het klimaatalarm met alle Diemense organisaties en clubs die hun stem willen laten horen over het klimaatbeleid. In Nederland, daarbuiten en vooral in Diemen!

Kan of durf je er niet “live” bij te zijn? Je kunt het klimaatalarm ook vanuit huis volgen. Dat kan via Youtube.

https://youtu.be/JYYYMMMQcEs

De link voor dove en slechthorende mensen

https://youtu.be/nHaQXWByzUc

Blijf op de hoogte en volg ons op facebook https://m.facebook.com/klimaatalarmDiemen/

of Instagram https://www.instagram.com/p/CL3yEAHA8aK/?igshid=5g90o93d2x9r

Wil je de oproep tot een klimaatalarm in Diemen delen met familie, vrienden, collega’s en bekenden?