Klimaatalarm in Zwolle

Locatie: Park de Wezenlanden, bij de trappen
Tijd: 14:00 uur

Zondag 14 maart is het zover. Door het hele land heen worden massaal Klimaatalarmen georganiseerd. Zo ook in Zwolle. Met dit Klimaatalarm willen we de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel oproepen om werk te maken van het bestrijden van de klimaatcrisis.

Het Klimaatalarm is in Park de Wezenlanden in Zwolle bij de trappen en begint om 14.00. Vanwege het coronavirus is er gekozen voor een stilstaand protest.

De lokale klimaatcoalitie bestaat uit Fridays For Future Zwolle, Extinction Rebellion Zwolle, Grootouders voor het Klimaat, DWARS Overijssel en PINK! Overijssel

Voor updates kan je ons volgen op:

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.