Klimaatalarm in Zwolle

Zondag 14 maart is het zover. Door het hele land heen worden massaal Klimaatalarmen georganiseerd. Zo ook in Zwolle. Met dit Klimaatalarm willen we de gemeente Zwolle en de provincie Overijssel oproepen om werk te maken van het bestrijden van de klimaatcrisis.

Het Klimaatalarm is in Park de Wezenlanden in Zwolle bij de trappen en begint om 14.00. Vanwege het coronavirus is er gekozen voor een stilstaand protest.

Voor updates kan je ons volgen op:
https://www.instagram.com/klimaatalarmzwolle2021/
https://www.facebook.com/events/229381615460080

De lokale klimaatcoalitie bestaat uit Fridays For Future Zwolle, Extinction Rebellion Zwolle, Grootouders voor het Klimaat, DWARS Overijssel en PINK! Overijssel

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! Vergeet niet om je aan te melden via onderstaand formulier, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Meld je ook aan als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland zich inzetten voor een eerlijk klimaatbeleid. Tot de 14e!

IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar