Klimaatalarm in Waalre

Zondag 14 maart 2021 vindt in meer dan 40 Nederlandse steden en dorpen het KLIMAATALARM 2021 plaats. Het bewustzijn dat het anders moet en anders kán lijkt niet genoeg in Den Haag door te dringen. De Staat tekent hoger beroep aan om de klimaatdoelen te vertragen en blijft met miljarden de fossiele industrie steunen. Dat is niet meer van deze tijd! Daarom gaan we 14 maart massaal de straat op om de politiek nogmaals op het hart te drukken dat tijd van dralen voorbij is. De energietransitie is essentieel om het leefmilieu in de toekomst nog een beetje leefbaar te houden.

De Klimaatcrisis wacht niet en het is nu aan de politiek om van het Klimaat absolute prioriteit te maken! En daarom gaan we op 14 maart ook in Waalre onze stem laten horen! Om 14:30 verzamelen we bij de Kerk op de Markt in Waalre. Alles natuurlijk Corona-proof. We dragen dus mondkapjes en houden 1,5 meter afstand.

Neem pannen en pollepels of stoffer en blik mee om 15:00 eens landelijk de klimaatalarmbel te luiden!

Doe mee en meld iedereen aan via https://klimaatmars2021.nl/lokaal/klimaatalarm-in-waalre/

We zien je graag op 14 maart op de Markt in Waalre!

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.