Klimaatalarm in Utrecht

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan  voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het  programma en ontdek hoe jij  vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livesteam kunt komen. 

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Utrecht op het Jaarbeursplein, aanvang 14:00.

 
 

Het moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. Daarom gaan we ook in Utrecht op 14 maart de straat op. App of bel je vrienden, doe mee! Of meld je aan als vrijwilliger . Samen maken we het Klimaatalarm groot!|

De groepen in de Utrechtse Klimaat Coalitie roepen iedereen op zich aan te sluiten bij het Utrechtse Klimaatalarm! Want: 

🔲 WE HEBBEN GEEN KEUZE! We kunnen niet nog 4 jaar wachten, we moeten nú eerlijk zijn over de klimaat en ecologische crisis en ernaar handelen. Dat betekent: uitstoot van broeikasgas in 2030 minimaal halveren en in 2050 naar nul 0 terugdringen, om onder de 1,5C opwarming uit het Parijs-akkoord te blijven. 

🔲 UTRECHT KIEST SAMEN! Het huidige systeem verdeelt en zorgt voor groeiende ongelijkheid – in Nederland en daarbuiten. Wij staan voor solidaire, rechtvaardige oplossingen voor iedereen door vormen van democratie die mensen méér en bedrijven minder zeggenschap geven. Dat noemen wij: UT-RECHTVAARDIGHEID!

🔲 UTRECHT DOET NIET AAN VALSE KEUZES! Klimaat, economie en sociale rechtvaardigheid zijn geen tegenstellingen. Wij willen naar een nieuw en eerlijk economisch systeem binnen de grenzen van de planeet, gestoeld op gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid overal ter wereld. 

🔲 UTRECHT KIEST VOORBIJ VERKIEZINGEN! Jouw stem is belangrijk, maar voor sterker klimaatbeleid is méér nodig!

DAAROM ROEPEN WE OP TOT ACTIVISME VOORBIJ DE VERKIEZINGEN. 

SLUIT JE AAN BIJ EEN VAN ONZE ORGANISATIE

Amelisweerd niet Geasfalteerd

Code Rood

Extinction Rebellion Utrecht 

Fridays for Future Utrecht

Grootouders voor het Klimaat

Internationale Socialisten Utrecht

Milieudefensie

University Rebellion Utrecht

Utrecht Klimaatneutraal 2030

WISEs

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.