Klimaatalarm in Hoek

Locatie: het plein aan de Omloop/Molendreef in Hoek

Tijd: vanaf 13.55 uur.

Op zondag 14 maart organiseren wij door heel Nederland lokale evenementen in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen.  Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!

Gezien de coronamaatregelen en de beperkte ruimte op het plein, vragen we belangstellende dringend om zich via de website aan te melden. Er is een maximum aan het deelnemersaantal. Het onthaal en het Klimaatalarm gebeurt stilstaand en op 1,5 meter afstand van elkaar op het plein aan de Omloop/Molendreef in Hoek

Kom niet te vroeg. Verzamelen op het plein vanaf 13.55 uur. En neem een protest bord mee en een pan, trommel of iets anders waar geluid mee gemaakt kan worden. Om 14.00 uur gaan we samen naar het landelijke programma luisteren. 

Op zondag 14 maart fietst Marty Fieret 200 km door Zeeuws Vlaanderen.

Hij fietst alleen. Onderweg strooit hij op verschillende plekken bloemzaad uit. Een symbolisch gebaar tegen de achteruitgang van de biodiversiteit.

Tegen 15.00 uur eindigt zijn fietstocht in Hoek. Op het plein aan de Omloop/Molendreef wordt Marty onthaald.

Daar wordt om 15.00 uur aangesloten bij het landelijk Klimaatalarm en laten deelnemers van zich horen. 

Drie dagen voor de verkiezingen laten we dan in heel Nederland het Klimaatalarm horen.

De oproep aan de Zeeuws Vlaamse kiezer is: Kies voor onze aarde!

Mocht u niet fysiek aanwezig kunnen zijn, doe dan mee vanuit huis of online. Graag even aanmelden op de website ook als je online meedoet.

Facebookevent: https://fb.me/e/MDWwQP5f

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.