Klimaatalarm in Hillegom

Klimaatalarm Hillegom:

Zondag 14 maart, 14.00 – 15.00 uur

Locatie: Verzamelplaats op het plein bij de Martinuskerk (aan het begin van de Hoofdstraat)

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en  watertekorten? Of kiezen we voor vruchtbare grond, schone lucht en voldoende water? De keuzes die wij maken hebben wereldwijde gevolgen. Mensen met de minste invloed op klimaatontwrichting worden het hardst getroffen. 

Het moet en het kán anders! Op 14 maart a.s. wordt in verschillende gemeentes in het land de noodklok geluid voor het klimaat. Ook in Hillegom vindt in de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen een bijeenkomst plaats waar opgeroepen wordt te kiezen voor het klimaat. 

Tijdens de coronaveilige bijeenkomst kunnen mensen publiekelijk en op speciale wijze hun zorgen uiten over de achteruitgang van het klimaat. Ook zijn we 15 minuten in stilte bijeen, een symbolische tijd om nu te luisteren naar de stem van de Aarde. We willen geen politieke woorden meer, het is nu de hoogste tijd voor daden! Want de toekomst van onze planeet Aarde moet worden veiliggesteld voor vele toekomstige generaties. We hopen op een waardige afsluiting met het luiden van de kerkklokken.

De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden of meld je aan als vrijwilliger. Samen maken we het Klimaatalarm ook in Hillegom groot! 

🚨 VEILIGHEID VOOROP

We vragen iedereen die fysiek of online deel wil nemen om zich via www.Klimaatmars2021.nl  aan te melden. Zodat we kunnen communiceren over eventuele wijzigingen van ons plan en de afspraken met de gemeente, bijvoorbeeld over een maximum aantal deelnemers. Met veiligheid voorop laten we samen onze stem horen op 14 maart, op 1,5 m afstand of vanuit huis.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.