Klimaatalarm in Haarlemmermeer

Ook in de Haarlemmermeer wordt het klimaatalarm geluid! In aanloop naar de verkiezingen laten wij onze stem horen. Wij eisen een daadkrachtig klimaatbeleid! Het aankomende kabinet moet alles op alles zetten om de doelstellingen van Parijs te halen. Dit kan alleen als iedereen zijn eerlijke deel bijdraagt.

Grote, vervuilende bedrijven moeten hun aandeel in het oplossen van de klimaatcrisis voor hun rekening nemen. Tegelijkertijd moet de regering duurzame en betaalbare oplossingen op het gebied van energie, voedsel en mobiliteit voor alle huishoudens mogelijk maken. We willen aantrekkelijke en betaalbare alternatieven voor de auto en het vliegtuig, zoals goedkopere treinen. Schiphol mag niet groeien ten koste van de leefbaarheid van de Haarlemmermeer, Nederland of de planeet. Alleen door nu in actie te komen kunnen we de gevaarlijke klimaatverandering nog een halt roepen.
Daarom komen we op 14 maart om 14:00 uur samen op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp om het klimaatalarm te luiden. Onze actie is volledig coronaproof. Als je komt, neem dan een mondkapje mee en hou je vanzelfsprekend aan de anderhalve meter. Meld je van tevoren aan via de site, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Dan ben je ook op de hoogte als er onverhoopt dingen wijzigen!

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.