Klimaatalarm in Gouda

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan  voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het  programma en ontdek hoe jij  vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livesteam kunt komen. 

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Gouda.

Locatie: de Markt, aanvang 14:30

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Wij maken ons grote zorgen. Om tijdens de coronacrisis veilig en effectief van ons te laten horen, wordt op meerdere locaties door heel Nederland op 14 maart 2021 om 15.00 uur een Klimaatalarm georganiseerd. Ook in Gouda.

In Gouda gaan wij letterlijk stilstaan op 14 maart 2021 vanaf 14.30 uur, waar we op 1.5 meter afstand van elkaar blijven. Dat doen we op de Markt in Gouda.
Om 15:00 worden de noodklokken geluid voor klimaatmaatregelen.

Het initiatief is genomen door de Werkgroep Duurzaamheid Gouda. Hierin werken diverse maatschappelijke organisaties samen: de Werkgroep ZIN van de Raad van Kerken, Fairtrade Gouda, IVN, Nivon Natuurvrienden Gouda en Grootouders voor het Klimaat. De deelnemende organisaties zorgen voor een groot spandoek. Maar je mag zelf natuurlijk ook borden maken waarop je je mening uitdraagt.

Het Covid-19 virus laat duidelijk zien dat snel en daadkrachtig handelen nodig is om een crisis te bestrijden. Vlak voor de landelijke verkiezingen willen we aan heel Nederland, de politieke partijen en het kabinet duidelijk maken dat we nu moeten kiezen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.klimaatmars2021.nl

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.