Klimaatalarm in Eersel

Het Klimaatalarm in de Kempen vindt plaats op de Markt in Eersel van 14.00 uur en 15.00 uur.

Alle landelijke Klimaatalarmen zijn gebaseerd op dezelfde landelijke analyse, aangevuld met regionale eisen. Voor de Kempen zijn dat o.a. ruime subsidie  voor isolatie van woningen, faciliteren fietsverkeer, verplichten van duurzaming door bedrijven, steun aan boeren die aan klimaateisen moeten gaan voldoen en aanplant van bomen.

Het eerste halfuur van het programma wordt gevuld met een eigen programma: een quiz, een gedicht door scholieren, een interview en het aanbieden van een manifest. Het tweede halfuur wordt met een landelijke live-stream gevuld.

Vanwege Corona wordt de vorm van de demonstratie, alsmede het maximum aantal deelnemers, streng gereglementeerd. Dit in overleg met politie en gemeente. Vanwege de beperkingen moet men zich daarom voor een bepaalde gemeente landelijk aanmelden op www.klimaatmars2021.nl .  

Omdat het aantal aanmeldingen mogelijk groter is dan het aantal fysieke plaatsen, wordt er ook een live stream verzorgd voor thuisblijvers. Maar uiteraard maakt aanwezigheid op straat meer indruk. Breng iets mee om om 15.00 uur veel herrie mee te maken! Dat is ons KLIMAATALARM.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.