Klimaatalarm in Dordrecht

Beste deelnemers aan het Klimaatalarm in Dordrecht

Of je nu thuis kijkt op de laptop/tv of naar het Weizigtpark aan de Krispijnseweg komt: heel mooi dat je het Klimaatalarm op 14 maart ondersteunt! Samen staan we sterk en kunnen we een vuist maken (ook met het rode potlood de komende dagen in het stemhokje).

We schetsen het verloop van het klimaatalarm op locatie (Weizigtpark aan de Krispijnseweg):

Om 14.00 uur zoek je een stip uit op het veld om te gaan staan. Je draagt een mondkapje en houdt je aan de 1 ½ meter maatregel. Mocht je vragen hebben dan kun je daarmee naar een van de sfeermakers die rondlopen met fel gekleurde (hoe kan het ook anders) groene hesjes.

Even na tweeën begint het programma op het veld.

  •       Een welkom door Emir Quandus, bestuurslid bij het Platform Duurzaam Dordrecht dat het initiatief heeft genomen voor deze demonstratie.
  •       Govert van de Kolm en Trea Kuijsten zingen een klimaatlied.
  •       Els Hauser vertelt waarom zij zich inzet voor het klimaat
  •       Merel Meijers, Dordts dichter, draagt een gedicht voor over het klimaat.

Om 14.30 uur schakelen we over op de landelijke livestream. Daar is tot 15.00  een inhoudelijk programma met sprekers, muzikanten en een kort panelgesprek. Houd deze site in de gaten voor de programmering.

Met alleen geluid is dit heel goed te volgen. 

Om 14.57 zal een Spoken Word video gestart worden, welke toe zal bouwen naar het Klimaatalarm dat overal om 15.00 geslagen wordt.

Dus om 15.00 uur sta je klaar met je trommel, bel, toeter, wekker etc. om te laten horen dat je het anders wil met het klimaat: GROENER, EERLIJKER VERDEELD, GEEN VERVUILENDE BEDRIJVEN.

De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef je organisatie op als partner. Samen maken we het Klimaatalarm ook in Dordrecht groot!

🚨 VEILIGHEID VOOROP

We vragen iedereen die fysiek of online deel wil nemen om zich via www.Klimaatmars2021.nl  aan te melden. Zodat we kunnen communiceren over eventuele wijzigingen van ons plan en de afspraken met de gemeente, bijvoorbeeld over een maximum aantal deelnemers. Met veiligheid voorop laten we samen onze stem horen op 14 maart, op 1,5 m afstand of vanuit huis.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.