Klimaatalarm in Diemen

Drie dagen voor de Tweede Kamerverkiezingen slaan mensen van Groningen tot

Maastricht luid en duidelijk het Klimaatalarm. Ook de Klimaatcoalitie van Diemen doet mee.

Minder vlees eten, vaker met de fiets, lokale producten kopen… We kunnen het nog zo goed doen met zijn allen, maar als de overheid en bedrijven niet voor mensen en het klimaat kiezen, blijft de klimaatcrisis bestaan. Daarom slaan we alarm in heel Nederland en ook in Diemen.

Dat doen we stilstaand, op 1,5 meter afstand van elkaar, met mondkapje op. We volgen de corona regels. Zo kunnen wij, op afstand en toch samen, massaal van ons laten horen. De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. 

Datum: zondag 14 maart
Tijd: 14.00 – 15.00
Plaats: Voorplein Gemeentehuis Diemen

Podium programma: inhoudelijk, veelzijdig en aantrekkelijk. Met sprekers, panels, presentaties en muziek.  


We organiseren het klimaatalarm met alle Diemense organisaties en clubs die hun stem willen laten horen over het klimaatbeleid. In Nederland, daarbuiten en vooral in Diemen!


We bouwen nog aan ons programma.

Blijf op de hoogte en volg ons op facebook https://m.facebook.com/klimaatalarmDiemen/

of Instagram https://www.instagram.com/p/CL3yEAHA8aK/?igshid=5g90o93d2x9r

We zoeken nog vrijwilligers voor de organisatie op de dag zelf en iemand die op het podium een gedicht wil voordragen. Ook zijn we nog op zoek naar iemand met een EHBO-diploma en kit.  Stuur ons een bericht via facebook als jij ons wilt helpen.

 Kan of durf je er niet “live” bij te zijn? Je kunt het klimaatalarm ook vanuit huis volgen. 

 Wil je de oproep tot een klimaatalarm in Diemen delen met familie, vrienden, collega’s en bekenden?

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar