Klimaatalarm in Deventer

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het programma en ontdek hoe jij vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livestream kunt komen.

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Deventer.

Tijd: 14.00 
Locatie: de Brink

Ook in Deventer is er een Klimaatalarm. Meld je aan via de landelijke website en zorg dat je om 14:00 op de Brink bent. Veiligheid staat voorop. We houden ons, in overleg met de gemeente Deventer, aan de Corona-maatregelen. Neem dus je mondkapje mee (verplicht!) en volg de instructies van onze begeleiders.

Er zal voor de Waag een gevarieerd programma zijn met optredens van zangers, dichters en sprekers. Om 15.00 precies zal er, in alle steden tegelijkertijd, het Klimaatalarm klinken. Neem wekkers, fluitjes, deksels en pannen mee. Met ons allen laten wij het Klimaatalarm klinken.

Het klimaatbeleid moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger in Deventer: https://klimaatmars2021.nl/doe-mee/doe-mee-als-vrijwilliger/ , volg ons op Facebook https://www.facebook.com/KlimaatalarmDeventer , Instagram:  https://instagram.com/klimaatalarmdeventer of Twitter: https://twitter.com/klimaatalarmdev en like en deel onze berichten.

Wil je namens jouw vereniging, stichting of club mee doen? Fijn! Je kunt ons steunen door mensen uit jouw netwerk op te roepen mee te doen. Of meld jouw organisatie aan via klimaatalarmdeventer@protonmail.com als bondgenoot; spreek je uit en steun ons. Samen maken we het Klimaatalarm groot!

Wil je meer weten, mail ons dan op klimaatalarmdeventer@protonmail.com

Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, Inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.