Klimaatalarm in Deventer

Op zondag 14 maart organiseren wij door heel Nederland lokale evenementen in het teken van het Klimaatalarm. Zo kunnen wij – op afstand – massaal van ons laten horen. De verkiezingen komen eraan en wij eisen een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid voor iedereen. Dat komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang!

Ook in Deventer is er een Klimaatalarm. Meld je aan via de landelijke website en zorg dat je om 14:00 op de Brink bent. Veiligheid staat voorop. We houden ons, in overleg met de gemeente Deventer, aan de Corona-maatregelen. Neem dus je mondkapje mee (verplicht!) en volg de instructies van onze begeleiders.

Er zal voor de Waag een gevarieerd programma zijn met optredens van zangers, dichters en sprekers. Om 15.00 precies zal er, in alle steden tegelijkertijd, het Klimaatalarm klinken. Neem wekkers, fluitjes, deksels en pannen mee. Met ons allen laten wij het Klimaatalarm klinken.

Het klimaatbeleid moet en het kán anders. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger in Deventer: https://klimaatmars2021.nl/doe-mee/doe-mee-als-vrijwilliger/ , volg ons op Facebook https://www.facebook.com/KlimaatalarmDeventer , Instagram:  https://instagram.com/klimaatalarmdeventer of Twitter: https://twitter.com/klimaatalarmdev en like en deel onze berichten.

Wil je namens jouw vereniging, stichting of club mee doen? Fijn! Je kunt ons steunen door mensen uit jouw netwerk op te roepen mee te doen. Of meld jouw organisatie aan via klimaatalarmdeventer@protonmail.com als bondgenoot; spreek je uit en steun ons. Samen maken we het Klimaatalarm groot!

Wil je meer weten, mail ons dan op klimaatalarmdeventer@protonmail.com

Samen en toch op afstand laten we door heel Nederland van ons horen. Voor gezinnen, kleine ondernemers, voor jongeren. Voor boeren, Inheemse mensen, voor jou. Want iedereen heeft recht op gezond eten, duurzaam reizen, groene banen en een goede woning. In Nederland en daarbuiten. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! Vergeet niet om je aan te melden via onderstaand formulier, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. Meld je ook aan als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland zich inzetten voor een eerlijk klimaatbeleid. Tot de 14e!

IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar