Klimaatalarm in Culemborg

Je kunt je niet meer inschrijven voor de demonstratie op locatie. Het door de gemeente opgelegde maximum aantal deelnemers is bereikt.

Natuurlijk kun je wel meedoen vanuit huis! Dus meld je aan  voor de livestream op zondag en doe mee online, want zo telt jouw stem ook mee in de opkomst van het Klimaatalarm! Bekijk hier het  programma en ontdek hoe jij  vanuit huis het Klimaatalarm kan slaan en met jouw foto of filmpje in de livesteam kunt komen. 

Hieronder lees je meer over het Klimaatalarm in Culemborg.

Locatie: de Markt

Aanvang: 14:00

Operatie Klimaat Culemborg organiseert op zondag 14 maart ook in onze stad een Klimaatalarm. Fijn dat je wilt meedoen!

 De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Door te demonstreren eisen wij in Nederland een rechtvaardig klimaatbeleid: klimaatoplossingen moeten voor iedereen toegankelijk zijn en de vervuilende bedrijven moeten betalen voor hun uitstoot. Mens en natuur moeten op de eerste plek komen. Met de Tweede Kamer-verkiezingen in aantocht geven wij samen met jou op 14 maart het klimaat een luide stem!

 Operatie Klimaat Culemborg is bezig met een zorgvuldige voorbereiding voor een corona-proof demonstratie. We vragen je dan ook dringend om tijdens het klimaatalarm onze aanwijzingen op te volgen én een mondkapje te dragen tijdens de demonstratie.

We starten vanaf 14.00 uur met live muziek op de Markt, met om 14.30u de landelijke audiostream Klimaat Live, waarna we met z’n allen om 15.00u ook in Culemborg luid en duidelijk het klimaatalarm laten klinken. We sluiten uiterlijk 15.15u af met o.a. korte interviewtjes en een gedicht van de Culemborgse stadsdichter. Dit alles veilig en conform de Corona-maatregelen.

Om toestemming te krijgen voor de demonstratie en te kunnen voldoen aan de Corona-maatregelen is het essentieel dat iedere deelnemer zich van tevoren aanmeldt via www.klimaatalarm2021.nl. Tóp als je mensen in je omgeving vraagt om mee te doen en wijs hen dan meteen op de registratie via deze website.

Mocht je liever niet naar de Markt komen maar wel willen meedoen, meld je dan ook aan via www.klimaatalarm2021.nl om vanuit huis Klimaatalarm Live te kunnen volgen. Zo kun je ook vanuit huis (in de tuin, op je balkon) meedoen met het Klimaatalarm. Stipt om 15.00u maken we lawaai met alles wat we maar in huis hebben. Samen met de klimaatalarm-demonstraties in meer dan 40 Nederlandse steden, waaronder dus ook op de Markt in Culemborg..

We roepen alle Culemborgers op om mee te doen en hebben jouw hulp daarbij hard nodig: de klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden om zich te registreren als deelnemer, meld je aan als vrijwilliger via OKculemborg@gmail.com en geef je vereniging, organisatie of bedrijf op als partner van Operatie Klimaat Culemborg. Samen geven we deze verkiezingen het klimaat een luide stem.

Operatie Klimaat Culemborg

 Email: OKCulemborg@gmail.com

Facebook:  Operatie Klimaat Culemborg

Twitter: OKCulemborg

Instagram @operatieklimaatculemborg

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.