Klimaatalarm in Breda

Op 14 maart organiseert Klimaatalarm Breda een coronaproof demonstratie (mondkapje op en 1,5 meter afstand) op het Chasséveld van 14.00 tot 15.30 uur. Om 14.30 klinkt de landelijke audioboodschap. Klokslag 15:00 uur luidt door heel Breda het klimaatalarm – van kerkklokken tot een luidruchtig Chasséveld – samen roepen we op tot klimaatactie.  Een programma tot 15.30 met informatie over de lokale acties in het kader klimaatadaptatie is in voorbereiding.

De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. Onze oproep aan de politieke partijen: “maak van klimaat een topprioriteit tijdens de formatie”.

Vlak  voor de parlementaire verkiezingen gaan we als onderdeel van het Klimaatalarm 2021 door heel Nederland de straat op.

Wij roepen de burgers van Breda op bij hun stemkeuze het klimaatbeleid van de partijen te laten meewegen. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef jouw organisatie op als partner. Samen maken we het Klimaatalarm in Breda groot!

Onze partners zijn tot nu toe Natuur en Milieuvereniging Markkant Breda, Bredase Energiecoöperatie Bres en Plukroute Princenhage.

Delen met anderen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Leuk dat je meedoet! 

Meld je aan via onderstaande knop, zo blijf je op de hoogte van eventuele wijzigingen. 

Vergeet niet een mondkapje te dragen en 1,5 m afstand van elkaar te houden. Maak een mooi bord met jouw eigen boodschap en neem iets mee om gezamelijk alarm te slaan om 15:00 uur! Een fluit, een toeter, een bel, een ratel, een kookwekker, een fietsbel. Wie luidt op 14 maart de meest originele noodklok? Samen maken we het Klimaatalarm zo groot dat de politiek ons niet kan negeren.  

Ook als je vanuit huis het Klimaatalarm slaat, meld je aan via onderstaande knop. Zo kunnen we laten zien hoeveel mensen door heel Nederland hun stem laten horen voor een eerlijk klimaatbeleid. 

Tot de 14e!

TOTAAL AANTAL AANMELDINGEN:


IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar