Meld je aan als deelnemer
en/of vrijwilliger

Dit is hét moment voor de grootste klimaatdemonstratie ooit. Iedereen is nodig en belangrijk! Meld je aan via het formulier voor het protest op 6 november in Amsterdam.

Naast deelnemers hebben we een hoop vrijwilligers nodig, want zonder hen zou de Klimaatmars niet bestaan. We zoeken vooral nog mensen die willen helpen op 6 november, onder andere met sfeerbeheer en de op- en afbouw van de podia.

Interesse? Geef op het formulier aan dat je wil meehelpen als vrijwilliger, dan nemen wij contact met je op.

Als Klimaatcrisis Coalitie hebben we veel aangesloten organisaties, die ons heel dierbaar zijn. Ben jij sterk in communicatie en heb je geen telefoonangst? Help ons om deze relaties te onderhouden! Meld je via het formulier aan en kies voor vrijwilliger > aanloop > anders.

Jij bent de regelaar van de regio. Als intermediair tussen de Klimaatcrisis Coalitie en lokale initiatieven in jouw regio vervul jij een essentiële rol. Heb je interesse? Meld je aan via het formulier en kies vrijwilliger > aanloop naar 6 november > mobilisatie.

Ben je scholier, MBO’er, student of gewoon jongere, en heb je ook het brandende gevoel dat mede-jongeren een belangrijk onderdeel moeten zijn van dit protest? Doe dan mee met het mobiliseren van het grootste jongerenblok ooit op de Klimaatmars! Meld je aan via het formulier en kies vrijwilliger > aanloop naar 6 november > organisatie jongeren.

Ben je fotograaf, filmmaker, content maker, enthousiaste photoshopper, social media held of word jij juist heel gelukkig van de back-end van een website? Vul het aanmeldformulier in en kies aanloop naar 6 november > communicatie.

Als medium om met elkaar in contact te blijven gebruiken we Discord. Maar zonder moderator is dat nogal een doolhof. Ben jij ons leidende licht in deze online tunnel? Vul het formulier in en kies aanloop naar 6 november > technische ondersteuning.

Ben je nog niet uitgekeken op Zoom en wil je je technische skills inzetten om grote online bijeenkomsten smooth te laten verlopen? Vul het formulier in en kies aanloop naar 6 november > technische ondersteuning.

Doneer

Geld is nodig om de demonstratie groots te maken en tegelijkertijd te zorgen voor een prettige beleving voor iedereen. Daarom hebben we een crowdfunding opgezet. Iedere bijdrage, groot of klein, is onmisbaar.

Grafisch beeld met de tekst: 'Klimaatmars: op straat voor een leefbaar klimaat. 6 november 2021, Amsterdam.'

Zeg het voort

Roep mensen in je omgeving op om ook naar de mars te komen. Collega’s, vrienden, familie: iedereen is welkom! Maak daarbij vooral gebruik van ons online promotiemateriaal.

We hebben bijvoorbeeld grafisch beeld voor je Instagram/Facebook pagina klaargezet, en tekstjes die je kunt overnemen om te Tweeten.

Word actief in je buurt

De Klimaatmars is dan wel in Amsterdam, maar overal in Nederland komen mensen in actie om hun omgeving aan te sporen tot deelname.

Wil je ook in actie komen? Op het kaartje vind je de lokale coalities waarbij je je kunt aansluiten. Wanneer je op een pinnetje klikt, komen de contactgegevens tevoorschijn.

Als er nog geen actiegroep bij jou in de buurt is of je wil gewoon wat hulp van onze kant, schrijf je dan in via het formulier hierboven (kies vrijwilliger, aanloop, mobilisatie). Op die manier kunnen we je handige tools en informatie geven.

Je kunt natuurlijk ook los van een coalitie en/of bestaande actiedag aan de slag gaan, scroll daarvoor naar beneden!

Ga zelf aan de slag