Doe mee met de klimaatmars!

Klimaatmars 2021

Meld je aan voor de mars

Dit is hét moment voor de grootste klimaatdemonstratie ooit. Iedereen is nodig en belangrijk! Meld je aan en doe mee op 6 november in Amsterdam.

Nodig nog meer mensen uit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on telegram
Share on email

Help mee als vrijwilliger

Zonder vrijwilligers zou de Klimaatmars niet bestaan. Met andere woorden: we hebben je hulp nodig! Zowel op 6 november als daarvoor. Interesse? Check hiernaast waar jij je talenten voor kunt inzetten.

Je kunt je aanmelden door het bovenstaande formulier in te vullen, dan nemen we contact met je op. Je kan ons daarnaast natuurlijk mailen, zie de bijgevoegde mailadressen per vrijwilligersfunctie.

Als Klimaatcrisis Coalitie hebben we veel aangesloten organisaties, die ons heel dierbaar zijn. Ben jij sterk in communicatie en heb je geen telefoonangst? Help ons om deze relaties te onderhouden en neem contact op via bondgenoten@klimaatmars2021.nl.

Jij bent onze Koning(in) van de regio. Als intermediair tussen de Klimaatcrisis Coalitie en lokale initiatieven in jouw regio vervul jij een essentiële rol. Heb je interesse? Neem contact op via lokaal@klimaatmars2021.nl.

Ben je scholier, MBO’er, student of gewoon jongere, en heb je ook het brandende gevoel dat jongeren belangrijk onderdeel moeten zijn van dit protest? Doe dan mee met het mobiliseren van het grootste jongerenblok ooit op de Klimaatmars! Meld je aan via jongeren@klimaatmars2021.nl.

Ben je fotograaf, filmmaker, content maker, enthousiaste photoshopper, social media held of word jij juist heel gelukkig van de backend van een website? Ondersteun ons communicatie team! Neem contact op via communicatie@klimaatmars2021.nl.

Een heerlijk praktische, zelfstandige en super belangrijke functie. Er zullen veel postpakketten met posters, flyers en stickers moeten worden verstuurd. Heb jij zin om ons postkantoor te cheffen? Neem contact op via organisatie@klimaatmars2021.nl.

Als medium om met elkaar in contact te blijven gebruiken we Discord. Maar zonder moderator is dat nogal een doolhof. Ben jij ons leidende licht in deze online tunnel? Neem contact op met lokaal@klimaatmars2021.nl.

Ben je nog niet uitgekeken op Zoom en wil je je technische skills inzetten om grote online bijeenkomsten smooth te laten verlopen? Stuur een mail naar lokaal@klimaatmars2021.nl.

Doneer

Geld is nodig om de demonstratie groots te maken en tegelijkertijd te zorgen voor een prettige beleving voor iedereen. Daarom hebben we een crowdfunding opgezet. Iedere bijdrage, groot of klein, is onmisbaar.

Zeg het voort

Roep mensen in je omgeving op om ook naar de mars te komen. Collega’s, vrienden, familie: iedereen is welkom! Maak daarbij vooral gebruik van ons online promotiemateriaal.

Klimaatmars 2021

Word actief in je buurt

De Klimaatmars is dan wel in Amsterdam, maar overal in Nederland komen mensen zoals jij in actie om hun omgeving aan te sporen tot deelname. Denk aan het verspreiden van flyers, het organiseren van samen-reis evenementen, of het maken van protestborden.

Op het kaartje hiernaast kun je straks zien bij welke bestaande lokale groepen je je kunt aansluiten. Maar je kan natuurlijk ook zelf aan de slag gaan! Een toolkit daarvoor is in de maak. Als je niet kan wachten en nu al aan de slag wil, stuur een mail naar lokaal@klimaatmars2021.nl.