Organiseer een Klimaatalarm in jouw regio

Tof! Jij gaat een lokaal Klimaatalarm in jouw regio organiseren. Het klimaatalarm bestaat dit jaar uit vele kleinere evenementen door het hele land. Wil jij graag samen een Klimaatalarm in jouw regio organiseren? Dat kan! En dat vinden we geweldig. Wij ondersteunen je zodat het een tof, betekenisvol en veilig Klimaatalarm wordt.

Nadat je je hebt aangemeld nemen wij contact met je op. We raden je aan om ook alvast mensen te vinden in jouw regio die je willen helpen. Misschien heb je al wel een team of club vrienden met wie je deze uitdaging aangaat. Je staat er hoe dan ook niet alleen voor. Van ons krijg je tips, trucs, handleidingen en veiligheidsrichtlijnen.

IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Help mee deze klimaatmars de grootste ooit te laten worden.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar