Doe mee als vrijwilliger

Dit jaar slaan we het Klimaatalarm op heel veel locaties door heel Nederland. Veel evenementen vraagt om veel vrijwilligers! Zeker omdat we onze protesten natuurlijk helemaal corona proof willen organiseren zijn vrijwilligers dit jaar belangrijker dan ooit. Heb jij zin om net een tandje harder te gaan en zit je vol energie om van het Klimaatalarm een succes je te maken? Meld je dan snel aan als vrijwilliger! We helpen je met het vinden van een evenement bij jou in de buurt en we zorgen dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt.

Meld je aan

Een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. Daarom laten we 14 maart van ons horen. Samen zorgen wij dat iedereen kiest voor klimaat!

IK DOE MEE:

Ik sla het klimaatalarm in:
Vul je gegevens in om je aan te melden voor het klimaatalarm:
Lees onze privacyverklaring om te zien hoe we je gegevens verwerken.
Help mee dit Klimaatalarm de grootste ooit te laten worden.
Om in tijden van corona veilig te kunnen demonstreren organiseren we op 14 maart ”het Klimaatalarm” verspreid over tientallen locaties door heel Nederland én online. Zodat we veilig op afstand maar toch samen één geluid kunnen laten horen. We houden ons te alle tijden aan de corona-maatregelen en zijn in goed overleg met gemeenten. Veiligheid staat voorop.
This is default text for notification bar