De Mars

In het kort

De Klimaatmars vindt plaats op zaterdag 6 november in Amsterdam. Die dag gaan we massaal de straat op voor een leefbaar klimaat. Iedereen is welkom en nodig! We verzamelen op een centrale locatie in de stad en gaan vanaf daar, met onze protestborden hoog in de lucht, naar het eindpunt. Daar staan verschillende mensen uit de beweging klaar om het woord te nemen en muzikale optredens te geven.
Klimaatmars 2021
Klimaatmars 2021

Bereikbaarheid

De precieze locatie in Amsterdam wordt nog bekend gemaakt, dus houd deze website en onze sociale media goed in de gaten. Zodra de startlocatie bekend is, zullen we ook laten weten hoe je die plek het beste kan bereiken en welke route we gaan afleggen naar het eindpunt.

Samen-reis evenementen

Moet je een eindje reizen en wil je dat liever niet alleen doen? Of wil je gewoon wat gezelschap tijdens de Klimaatmars? Kijk of er een samen-reis evenement is bij jou in de buurt! Ze zullen in de loop der tijd op de kaart hiernaast verschijnen. Als die er nog niet is, kan je er natuurlijk ook zelf eentje opzetten. Mail naar communicatie@klimaatmars.nl voor hulpmiddelen en info.

Klimaatmars 2021

Blokken in het protest

Wanneer verschillende mensen met hetzelfde doel meedoen aan de Klimaatmars – bijvoorbeeld mensen die zich verzetten tegen gaswinning in Groningen, of tegen de mishandeling van dieren – kunnen ze ervoor kiezen om tijdens het protest samen op te trekken. Mensen die deelnemen aan zo’n ‘blok’ dragen meestal soortgelijke protestborden en banners. Geïnteresseerd? Doe mee aan een bestaand blok of begin er zelf eentje.

Hieronder komt een overzicht te staan van alle clusters die bij ons gemeld worden, met contactinformatie en het verzamelpunt op de dag van het protest. Als je een cluster bij ons wil melden, kan dat via mail.

Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam
Groepnaam